We Cook Outside Logo
PARTNERWEBSHOPKONTAKT

NEW - BBQ Guru UltraQ - Universal/Keramik/Weber

5 150 kr

3 i lager (kan restnoteras)

Artikelnr: B091-1040-01 Kategori:

Ytterligare information

BBQGuru UltraQ - Universal/Keramik/Weber - B901-1040-01-EU

Med Monolith UltraQ för BBQ Guru-enheter kan du enkelt kontrollera temperaturen på din keramiska grill!

Temperaturregulatorn med LED-skärm styr BBQ Guru-fläkten (Pit Viper-fläkt) och reglerar därmed oberoende temperaturen i grillen. Den styrs och övervakas via Bluetooth eller WiFi med en app på din smartphone eller surfplatta (IOS + Android). Tack vare molnfunktionen kan du styra och övervaka UltraQ när som helst när du är på resande fot.

Höjdpunkterna i UltraQ BBQ Guru Bluetooth Controller i den keramiska uppsättningen:

  • Automatisk temperaturkontroll via BBQ Guru-fläkten i den keramiska Monolithgrillen
  • Inklusive Pit Viper-fläkt och lämplig adapter för Classic och Le Chef
  • Med Bluetooth-kontroll via app
  • Kan också kontrolleras när du är på resande fot med WiFi via molnfunktionen
  • Med LED-display för ytterligare temperaturvisning
  • Med visuell statusvisning: den yttre ljusringen lyser eller pulserar beroende på aktuell status för temperatur och funktion
  • Inkl. Magnethållare (avtagbar)
  • Perfekt för alla Classic och LeChef Monolith-grillar
  • Den helautomatiska elektroniska temperaturkontrollen på den kol grillen garanterar maximal bekvämlighet, särskilt vid långa jobb. Med den kompletta uppsättningen får du allt du behöver för att komma igång direkt.

BBQ Guru UltraQ Controller med Bluetooth och WiFi för Monolith grillar och andra keramikgrillar och Weber.

UltraQ Controller är den avancerade enheten för BBQ Guru Controller och ersätter den tidigare modellen CyberCloud.

Regulatorn styrs av en app, där önskad matlagningstemperatur och den kärntemperatur som ska uppnås för maten som ska grillas också kan matas in. Regulatorn reglerar sedan helt automatiskt den önskade lufttillförseln via fläkten för att nå och bibehålla temperaturen. Så snart temperaturen i tillagningsutrymmet sjunker under, t.ex. när locket öppnas, tillför det automatiskt syre till tillagningsutrymmet med hjälp av fläkten och avfyrar därmed kolet starkare igen.

Så luta dig tillbaka och låt grill Guru göra sitt jobb! Regulatorn är perfekt för att förbereda långa arbeten som fläskkött, revben eller bröst.

Monolith UltraQ BBQ Guru Controller med intuitiv ljusdisplay och LED-skärm

Till skillnad från DynaQ har UltraQ-kontrollen en LED-display som visar temperaturerna. Alla inställningar görs via appen. Ljusfältet integrerat på enheten visar också den aktuella grillstatusen med hjälp av olika färger och blinkande signaler.

Om ringen lyser blått är den aktuella temperaturstatusen fortfarande under den inställda måltemperaturen. Så snart detta har uppnåtts ändras färgen från blå till röd.

Tips: Om temperaturen ligger inom det önskade intervallet och fläkten arbetar för att upprätthålla temperaturen, kommer vänster och höger sida av ljusringen att pulsas rött. Detta gör det enkelt att se att UltraQ gör sitt jobb på ett tillförlitligt sätt. När pulseringen blir mer frekvent och konstant kan ytterligare kol behövas.

Slutligen visar UltraQ också när temperaturen är över den inställda temperaturen. Den yttre ljusringen pulserar sedan helt rött, med avvikelseområdet cirka 3 grader Celsius.

Relaterade produkter

magnifier
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram