We Cook Outside Logo
PARTNERWEBSHOPKONTAKT

Smoke Pellets

110 kr

Artikelnr: N/A Kategori:

Ytterligare information

Sort

APPLE, BEECH, CHERRY, MAPLE, WALNUT

Rekommendationer för Apple/ äppel pellets
Den sötfruktiga, starka aromen av äppelpellets anses vara den mest intensiva aromen från fruktträd. Den rekommenderas till nötkött, fläsk, skinka, fågel och vilt.

Rekommendationer för Beech/ bokträ pellets
Bokträpellets ger en intensiv, stark rökarom som kan användas universellt. Nötkött, fisk, fläsk, fågel och vilt rekommenderas.

Rekommendationer för Cherry/ körsbärspellets
Eftersom körsbärspellets ger en mild, sötfruktig rök är de särskilt lämpliga för revbensspjäll, nötkött, fläsk, fågel, fisk och vilt. Körsbärspellets skapar en speciell smak som är mycket populär.

Rekommendationer för Maple/ lönn pellets.
Lönnpelletsen sprider en mild, söt och lätt arom. De är därför lämpliga för fläsk, fågel och ost.

Rekommendationer för Walnut/ valnötspellets.
Valnötsträpellets erbjuder en mycket stark nötig röksmak och kan användas individuellt till fläsk, fisk, nötkött och fågel. Perfekt för älskare av intensiv röksmak.

 

 

Att röka eller förädla grillad mat med speciella träaromer är väldigt trendigt och rökpellets är ofta förstahandsvalet.

Tack vare de högt komprimerade grillpelletsen, som naturligtvis är gjorda utan bark, garanteras långvarig rökutveckling - upp till 2-3 gånger längre än med rökflis.

Rökning med rökpellets
Rökpelletsen erbjuder ännu fler fördelar jämfört med rökflis, eftersom det inte finns något behov av att blötlägga eller blötlägga dem. Dessutom passar rökpelletsen till alla typer av grillar, vare sig det gäller rökgrill, gasolgrill eller kolgrill.

Användningen av grillpellets i rökaren, kolgrillen eller gasolgrillen
Beroende på grillen skiljer sig användningen av pelletsen lite. Med kolgrillen (och givetvis även med Monolith Grill) lägger du helt enkelt pelletsen direkt i kolen. Rökutvecklingen varar i 5-10 minuter och ger din grillade mat den önskade, fina träaromen. För en mer intensiv smak kan denna process upprepas så ofta du vill.

Den välkända röklådan används i gasolgrillen. Lägg bara pelletsen i en röklåda och lägg dem på gallret, efter bara några minuter sprider sig röken över din grill.

Användningen av pellets i rökaren liknar kolgrillen. Placera helt enkelt rökpelletsen i glöden i rökarens eldstad, så kommer den resulterande röken att passera genom tillagningskammaren och ge din grillade mat den önskade aromen. Även här kan processen givetvis upprepas så ofta du vill.

 

Relaterade produkter

magnifier
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram