We Cook Outside Logo
PARTNERWEBSHOPKONTAKT

CHICKEN ROASTER, 206008

390 kr

9 i lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 206008 Kategori:

Ytterligare information

Trolla fram underbart saftig kyckling med en krispig skorpa på din Monolith keramiska grill.

Monolith Chicken Roaster
Du kan laga fantastisk, saftig kyckling på din Monolith keramiska grill. Till detta behöver du kyckling hållaren från Monolith som tillbehör. Den håller kycklingen säkert på gallret och säkerställer en jämn värmefördelning runt din grillade mat. I kombination med grillens tjocka keramiska väggar ger detta en särskilt jämn tillagningsprocess med saftigt kött och krispigt skinn.

För att du ska kunna sätta rätt touch på din stekta kyckling har Chicken Roaster en avtagbar hållare som du kan fylla med vätska för att smaksätta efter din smak. Förutom fruktjuicer som äppeljuice eller apelsinjuice är även alkoholhaltiga drycker som öl eller vin lämpliga för detta ändamål. Du kan experimentera efter din smak.

Kycklingstekens botten är utformad i form av en panna och är perforerad på undersidan så att du även kan tillaga grönsaker eller liknande samtidigt som kycklingen. Pannan har två rejäla handtag för enkel och säker transport av Chicken Roaster.

Relaterade produkter

magnifier
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram