We Cook Outside Logo
PARTNERWEBSHOPKONTAKT

CLASSIC - Plancha cast iron, 201044

810 kr

1 i lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 201044 Kategori:

Ytterligare information

Gjutjärnsplancha från Monolith för en ny grillupplevelse.
Med denna gjutjärnsplancha från Monolith kan du ta med dig en medelhavskänsla direkt in i ditt hem. Med sina höga temperaturer på 300 till 340 °C säkerställer denna mycket speciella grillmetod att all vätska som rinner ut antingen avdunstar omedelbart eller rinner av plattan. Din grillade mat är inte i fettet och blir särskilt aromatisk.

Plancha är tillverkad av massivt gjutjärn och är därför extra robust och lättskött. Den har en slät och en korrugerad sida.

Förberedelsetips för Monolith Cast Iron Plancha
På grund av de höga grilltemperaturerna tillagas din grillade mat mycket snabbt. Typiskt för denna typ av beredning är att strö över vätska eller pensla med marinader under grillningsprocessen. Blandningar av aromatiska örter och olja är särskilt populära som marinader. Men här kan du låta din egen kreativitet flöda fritt och experimentera med olika blandningar.

Men du kan inte bara grilla kött på grillen. Stekt ägg är också utmärkt på den släta sidan. Även bacon och till och med räkor kan förberedas mycket bra.

Diameter 39 cm

Höjd 2 cm

Vikt: 5,3 kg

Relaterade produkter

magnifier
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram