We Cook Outside Logo
PARTNERWEBSHOPKONTAKT

MONO-LIGHTER, M-001

770 kr

6 i lager (kan restnoteras)

Artikelnr: M-001 Kategori:

Ytterligare information

Tänd ditt kol på några minuter med den elektriska grilltändaren Monolith Mono Lighter.

Den kraftfulla varmluftsfläkten har en effekt på 2000 watt och låter kolen glöda inom några sekunder med hjälp av 600°C varmluft. Den fungerar utan öppen låga, vilket gör att den kan antändas säkert utan kemiska hjälpmedel.

Höjdpunkterna i Monolith Mono Lighter:
genererar varmluft med 2000 watt över 600°C
särskilt snabb tändning - glöd antänds inom några minuter
Tänd grillen utan kemiska ämnen
Denna belysningsmetod är mycket skonsam, speciellt för keramiska grillar. Eftersom den öppna poriga keramiken kunde absorbera substanserna i en kemisk tändare och ge det tillbaka till köttet som en smak, bör varje keramisk grillägare alltid använda en naturlig eller elektrisk tändare.

Mono Lighter från Monolith är den idealiska tändaren för kolgrillar
För att använda, placera kolet i din grill som vanligt. För mindre mängder, stapla upp kolet lite om det behövs. Slå nu på Mono-tändaren och placera den med utloppsöppningen på kolet. Det är här viktigt att Mono Lighter inte sätts in i kolet, utan bara placeras ovanpå.

Efter bara några sekunder kommer du att se de första gnistorna stiga upp från kolet. Så fort kolet börjar glöda kan du lyfta Mono Lighter lite och använda den som varmluftstork. Det första boet av glöd skapas redan efter 90 till 120 sekunder. Beroende på mängden kol och önskad värme, upprepa processen någon annanstans.

Mono Lighter är särskilt lämplig för att tända kolet i keramiska grillar. Men självklart kan du även använda den med vilken annan kolgrill som helst.

Relaterade produkter

magnifier
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram