We Cook Outside Logo
PARTNERWEBSHOPKONTAKT

PIZZA PEEL, 206005

450 kr

4 i lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 206005 Kategori:

Ytterligare information

Monolith Pizza Peel gör det enkelt och bekvämt för dig att baka pizza på pizzastenen i grillen eller i den vedeldade ugnen.

Monolith Pizza Peel
Monolith pizzalyftaren övertygar med ett gediget och högkvalitativt utförande av rostfritt, borstat rostfritt stål och bambuträ. Det robusta trähandtaget säkerställer exakt hantering av pizzaskalet. Samtidigt kan den fällas ihop för platsbesparande förvaring, så att den kräver betydligt mindre utrymme för förvaring.

Tack vare den stora och särskilt breda spaden kan du enkelt lägga pizza eller tarte flambée på pizzastenen på din grill eller i ugnen utan att bränna dig. Det är lika enkelt att ta bort den färdiga delikatessen från grillen eller ugnen efter gräddningen. Den extra stora designen på spaden är här en fördel. Med pizzaskalet är trasiga pizzor ett minne blott.

Här hittar du fler pizzatillbehör till läcker pizza från grillen - pizzastenar, pizzabrickor och pizzaskärare och mycket mer.

Dimension 70 x 25 x 8 cm

 

magnifier
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram