We Cook Outside Logo
PARTNERWEBSHOPKONTAKT

LeCHEF FIRE PLATE, 207020-L

4 450 kr

1 i lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 207020-L Kategori:

Ytterligare information

Plancha-grillning eller bara otroligt mångsidig: Monolith-eldplattan har många användningsområden.

Förvandla din Monolith LeChef till en grill av ett mycket speciellt slag. Den massiva stålplattan med en materialtjocklek på 8 mm lagrar värmen särskilt bra, så att du kan laga en komplett måltid på den. Stora köttbitar, tillbehör, efterrätter... Nästan alla möjligheter står öppna för dig.

Eldplattan är tillverkad för att passa exakt till LeChef och har en tätning på undersidan mot den keramiska kanten. Ventilkåpan för LeChef kan installeras i mitten av plattan så att du kan fortsätta att reglera temperaturen perfekt. Det finns en fördjupning på baksidan av plattan så att locket till Classic inte behöver demonteras.

Monolith LeChef eldplatta
Eldplattan sticker ut i sidled ca 13 cm över LeChef-kanten, så att det finns en temperaturgradient på plattan från mitten till kanten. På så sätt kan du förbereda många olika rätter på den stora tallriken samtidigt. I den varma zonen i det centrala området kan din grillade mat grillas till perfektion, medan den i det yttre området slutligen kan få rätt kärntemperatur eller helt enkelt hållas varm.

För enkel rengöring har eldplattan en fördjupning under vilken en GN 1/16 gastrobehållare kan placeras för att samla upp fett.

Diameter 84cm

vikt 31kg

magnifier
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram