We Cook Outside Logo
PARTNERWEBSHOPKONTAKT

« Alla Evenemang

Spring Barbecue

2 februari @ 18:00 - 21:30

750kr
Basic 1.0

Workshop innehåll::

  • Direkt och indirekt grillning
  • Säkerhet med kol och gas
  • Funktion och kontroll av en grill
  • Rätt tekniker och temperaturer på grillen
  • Beredning och tillagning av fisk, kött, fläsk & grönsaker

Våra seminarier bygger på principen "learning by doing": att skära grönsaker, marinera köttet och naturligtvis grilla 🙂 - du är med från början och kan direkt pröva dina teoretiska kunskaper i praktiken. I en avslappnad atmosfär kommer våra grillmästare att guida dig genom förberedelserna och tillagningen av kötträtter och tillbehör, hjälpa dig med tips och tricks och ge dig en eller två kreativa menyidéer på vägen.

Det blir snabbt tydligt att gasolgrillar ger helt andra resultat än rökare och kolgrillar. Vi visar dig allt du behöver veta för att få en perfekt grillfest.
Förutom kunskapsöverföringen och det roliga är kursens fokus också på att träffas, vilket är anledningen till att vi äter de grillade rätterna tillsammans efteråt.

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Deltagare - vårstart
Bokningsbar t.o.m 2023-01-26
750 kr

Detaljer

Datum:
2 februari
Tid:
18:00 - 21:30
Kostnad
750kr
Evenemang Kategori:

Arrangör

WE COOK OUTSIDE

Plats

Sigtuna Outdoor Living Showroom
Wenngarn 111
Sigtuna, 19391 Sverige
magnifier
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram